Skrapbingo

Skrapbingo är en riktigt rolig lott från Svenska spel som räcker lite längre än en traditionell skraplott. Det är helt enkelt ett bingospel i form av en lott och det kan bli riktigt spännande, den är perfekt att ha med på en tråkig tågresa men du kan även skrapa den online. Dessutom går det att vinna riktigt stora vinster direkt på skrapet.

En skrapbingolott är som du kanske förstått en lite större lott. På den hittar du fyra rutor som är utformade som bingobrickor. Bredvid dem finns en ruta där du ”drar” dina bingonummer. Skrapbingo är den perfekta skraplotten för dem som känner att det går lite för fort att skrapa en trisslott tillexempel. Här går det ju ut på att du ska skrapa allt i tur och ordning vilket gör att spänningen räcker längre. Hur mycket du kan vinna ser du direkt på lotten, det står nämligen utskrivet vid varje ”bingobricka”.

Så spelar du

Det är enkelt att spela en skrapbingolott, du börjar med att skrapa ett ”utropsnummer”. Du får fram ett nummer som du sedan ska leta efter på ”bingobrickorna”. Hittar du det så får du lov att skrapa det på lotten. Sedan tar du nästa utropsnummer och så vidare. Men hur vet man då om man vunnit? Jo det är så att för att få vinst så behöver du lyckas skrapa fram fem stycken nummer i rad, ett kryss eller fyra hörn på en av ”bingobrickorna”. Om du lyckas skrapa hela den markerade inre rutan på en ”bingobricka” ja då kan du vinna riktigt mycket pengar. Här kan du faktiskt vinna så mycket som en miljon kronor direkt på skrapet.

Så vart hittar man skrapbingolotter? Jo dels kan du köpa och skrapa den direkt på Svenska spels hemsida men den går även att köpa hos alla de butiksombud för Svenska spel som finns. En av de vanligaste butiker som är ombud är tillexempel Pressbyrån.