Om oss

Varmt välkomna till vår sida om skraplotter! Skraplotter är en typ av spel som på senare tid börjar bli allt mer populära på nätet. När det gäller dess popularitet så befinner de sig trots detta fortfarande i skuggan av slotspel, bordsspel och andra mer populära typer av casinospel. Detta är något vi vill ändra på i och med att ha lanserat denna sida.

Syftet med vår verksamhet är med andra ord att samla information för dig som också gillar att spela på skraplotter. Informationen detta rör sig om handlar bland annat om recensioner av olika skraplotter, guider om hur du spelar på skraplotter, deras vinstchanser, vilka principer som ligger bakom dem, och så vidare. Vårt mål är på så sätt att du genom att följa vår sida och våra texter ska kunna hålla dig så uppdaterad som möjligt kring denna bransch. Dessutom fungerar vår sida även som en introduktion till skraplotter för dig som inte har mycket erfarenhet av dem, men som är sugen på att prova på det.

Om oss på Skraplotter24.se

Vilka är vi?

Vi som ligger bakom denna sida är själva ett gäng skraplottsfantaster vars högsta önskan är att dela med oss av vår kunskap och ge andra spelare en hjälpande hand. Just skraplotter är nämligen vårt stora intresse här i livet, och förutom att underlätta för andra spelare så gör det dessutom oss själva oerhört glada att kunna dela med oss av vår expertis.

Detta innebär dessutom att du är mer än välkommen att höra av dig till oss ifall du inte finner information om något du kan tänkas undra över. Ju fler spelare vi kan hjälpa desto gladare blir vi som sagt var, så tveka därför inte en sekund på att kontakta oss. Så länge din fråga handlar om just skraplotter så vill vi nämligen inget hellre än att kunna ge dig hjälp på traven!