Olika skraplotter

Det finns en mängd olika skraplotter att välja mellan, där Triss hör till den vanligaste. Annars kanske du har hört talas om Sverigelotten, Tialotten eller Penninglotten, vilka alla är vanliga skraplotter som går att köpa i butiken. När det gäller Trisslotten har du chans att till och med få skrapa live i direktsändning på TV. Detta gäller om du lyckas skrapa fram tre tv-apparater. På Tv får du sedan skrapa ytterligare en eller två lotter. Det mesta du kan vinna är 30 miljoner kronor, som betalas ut som månadsbelopp under ett visst antal år.

Vanliga skraplotter som är inspirerade av andra spel är Skrapbingo, Skrappyramid och Skraplabyrint. Dessa har sin inspiration från antingen bingo eller korsord, och är ett kul alternativ till att bara skrapa fram tre likadana nummer.

Att tänka på när det gäller skraplotter

Kom ihåg att alla typer av skraplotter har olika regler. Vad som gäller i stort sett alla är till exempel att du absolut inte får skrapa den lilla kontrollruta som finns någonstans på lotten. Skrapar du denna ruta är din vinst ogiltig, vilket betyder att du kan ha gått miste om massor av pengar. Du måste också se till att behålla din skraplott tills vinsten har lösts ut. Reglerna och villkoren för en skraplott hittar du vanligtvis på baksidan av lotten. Läs igenom dessa om du har några funderingar innan du skrapar.
Att tänka på när det gäller skraplotter online är i sin tur att du använder dig av seriösa spelsajter med säkra in- och utbetalningar. Använd de spelsajter som andra spelare rekommenderar och håll dig borta från okända och till synes röriga sajter. Som alltid när det gäller pengar ska man vara försiktig med vem man låter hantera dem, och det gäller även i spelvärlden. Lycka till!